Welkom

Super welkom op mijn blog!
Hier kun je mijn
vrolijke verhalen over Indonesië lezen of over de mooie ervaringen en avonturen die ik beleef tijdens mijn reizen. Uiteraard kun je in iedere blog van de vele foto’s genieten om een goed beeld te krijgen!

De reden voor deze blog is dat ik, de altijd vrolijke Loes, mijn veilige cocon in het vertrouwde Nederland heb achtergelaten om met mijn kersverse man een nieuw leven op te gaan bouwen in Jakarta.

Uhm… Jakarta? 

Jep, je leest het goed.
En even voor de duidelijkheid: Jakarta is de mega drukke, overvolle hoofdstad van het prachtige land Indonesië. Het land dat bestaat uit duizenden eilanden met heldere zeeën, ongerepte natuur, vulkanen, heerlijk eten, een andere cultuur, een vreemde taal en het ligt totaal aan de andere kant van de wereld.
Dus…

Hoe ga ik dit overleven?

Een vraagstuk waar ik voorlopig nog geen antwoord op kan geven. De tijd zal het leren!
Terwijl mijn man straks op een internationale school aan de slag kan, zal het voor mij een spannende zoektocht worden om daar werk te vinden – of op z’n minst een leuke bezigheid – nieuwe mensen te ontmoeten, mooie reizen te maken, daar een leven op te bouwen en nog veel meer.

Met de verwachting dat dit avontuur niet zonder vallen of stoten zal gebeuren (letterlijk en figuurlijk) en het feit dat ik nog geen idee heb van wat me te wachten staat, zal ik vast en zeker genoeg lees-voedsel kunnen produceren over mijn dagelijkse ervaringen.

Hier kun je mij in mijn dagboek volgen tijdens dit avontuur in de vorm van blogs en zelfgemaakte foto’s!

 

21 reacties op ‘Welkom

  1. Lieve Loes het is het mooiste land wat ik ken, en de mensen zijn zoooo lief het allermooiste stuk van indonesie is Ambon, je hebt tijd om daar heen te gaan,dus doen,ik zal je heel graag volgen, heel veel geluk daar jullie twee.en veel liefs van ons Kees en Trudy

   Liked by 1 persoon

 1. Heel veel succes in je nieuwe thuis Loes, dat gaat helemaal goedkomen!! En mocht je er even tussen uit willen, ik woon in Australie dus je kunt tijd langskomen 😉 Het allerbeste!!! Liefs, Yvon

  Liked by 1 persoon

 2. Loes en echtgenoot: ik ken jullie omdat je de dochter bent van onze buren. Ik wens jullie heel veel succes in het verre Jakarta en ik zal jullie zeker gaan volgen. Geniet van het leven daar!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s