Over Loes

Loeso, Loesel, Loeser, Loesie, Loesje, Louise of gewoon simpelweg Loes.
Je zou me kunnen omschrijven als spontaan, eigenwijs, een tikkeltje naïef, altijd vrolijk en in het bezit van een flinke dosis positiviteit. En misschien ben ik ook wel een heeeeel klein beetje onhandig. In ieder geval probeer altijd overal het goede van in te zien, ben ik gek op gezelligheid en heb ik graag mensen om me heen.

Op 21 juli 2017 was het eindelijk zover: Ons vliegtuig vertrok naar Jakarta en ik heb mijn hele leven in Nederland volledig achter me gelaten. Huis verkocht, ontslag genomen en gedag gezegd. Na een aantal jaar met heel veel plezier gewerkt te hebben in de zorg, was ik toch echt klaar voor een nieuwe stap. Maarten, mijn man, heeft altijd het verlangen gehad om in het buitenland te werken en uiteindelijk zijn we samen deze droom waar gaan maken.

Ik heb het aangedurfd om de sprong in het diepe te wagen en voor een aantal jaar te verhuizen naar Jakarta. Volledig blanco, zonder enige ervaring en niet wetend wat er op mijn pad zal komen. Maar mijn nieuwsgierigheid overwon het van de onzekerheid en mijn drive om andere mensen te ontmoeten, nieuwe plekken te ontdekken en te reizen maakt het een prachtig avontuur.
Maarten en ik hebben de afgelopen jaren ook vanuit Nederland al samen vele plekken bezocht en reizen gemaakt en hier vanuit Indonesië kunnen we niet wachten om mooie plaatsen te ontdekken. We houden allebei van de natuur en mooie foto’s over deze (toekomstige) reizen mogen natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig heb ik de handige hobby om te fotograferen en laat ik geen kans voorbij gaan om iets vast te leggen met mijn camera. Op mijn site zul je dan ook heel veel foto’s vinden.

Met een hoofd bomvol hersenspinsels, emoties en ideeën is het schrijven via een blog voor mij een mooie weg om mijn dagelijkse kost hier in Indonesië te verwerken!

6 reacties op ‘Over Loes

 1. Loes, jij kent mij niet. Ik ben een goede kennis van jouw oma Loes. Ik zat bij haar op het koor. En vroeger zat ik bij jouw moeder op het jongerenkoor en bij JOK. Ik ben bevriend op Facebook met jouw vader en moeder. Ik vind het leuk om jou te volgen. Allereerst wil ik jou en Maarten een heel fijn avontuur wensen. Veel plezier en een heel mooie tijd in Jakarta

  Liked by 1 persoon

  1. Loes, ik ken jou niet persoonlijk. Ik ben een goede kennis van jouw oma Loes. Wij zaten bij elkaar op het koor. Vroeger zat ik bij jouw moeder op het jongerenkoor en JOK. Ik ben bevriend op Facebook met een vader en moeder. Ik vind het leuk om jou te volgen. Allereerst wil ik jou en Maarten een heel fijn avontuur wensen. Veel plezier en een mooie tijd in Jakarta.

   Like

  2. Loes ik ken jou niet persoonlijk. Ik ben een goede kennis van jouw oma Loes. Wij zaten bij elkaar op het koor. Vroeger zat ik bij jouw moeder op het jongerenkoor en bij JOK. Ik vind het leuk om jou te volgen. Allereerst wil ik jou en Maarten een fijn avontuur wensen. Veel plezier en een heel mooie tijd in Jakarta.

   Liked by 1 persoon

 2. Hoi loes. Ik ken jou niet persoonlijk, ik ben een neef van je pa Jan-Paul. En heb eigenlijk na vele jaren beetje bij beetje via facebook de familie eens bij elkaar gezocht. Wat een spannend avontuur gaan jullie aan zeg. Ik ga het zeker volgen.

  Groetjes
  Jan en Daisy Venmans

  Liked by 1 persoon

  1. Hoi Jan en Daisy, hartstikke leuk dat jullie ons willen volgen! Leuk, zo contact hebben met de familie via Facebook en Social media 🙂 ik hoop dat jullie plezier hebben in het lezen van mijn blog.
   Groetjes!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s